Tekst-til-tale, talesyntese

Hvis du ønsker en behagelig stemme, der er tæt på naturlig udtale til dit oplæsningsprogram, så er Sara, hvad du har ventet på!

 

Sara er en syntetisk stemme, som kan læse enhver tekst, du vælger i dine MS-Windows programmer og hvis du har et skærmlæserprogram, kan Sara betjene dig i brugen af computeren. Sara kan fx anvendes til oplæsning af tekstdokumenter, e-mails, hjemmesider samt i en række undervisnings- og specialprogrammer.

 

Sara kan købes som et standard produkt og "hun" kan lægge stemme til alle de programmer der understøtter "tale". Ligeledes kan oplæsning af diverse information integreres i industriløsninger, telefonløsninger, mm.

Sara i erhvervsløsninger.

Talesyntese kan med fordel integreres i mange typer industriløsninger; telefoni, information, ...

Sara til personlig brug.

Sara er velegnet som læsestøtte for svagtseende, blinde og ordblinde - eller ifm. korrekturlæsning er øret sværere at snyde end øjet

Sara i erhvervsløsninger

 

Som softwareleverandør er PDC vant til at skræddersy løsninger til vores kunder. Det kan vi naturligvis også gøre i forbindelse med integrering af talesyntese til jeres virksomheds IT - fx telefoni, industriløsning, multimedie eller anden distribuerede service.

 

Nem vedligeholdelse af telefonbeskeder

De fleste virksomheder har diverse forudindtalte beskeder som en del af deres telefoni. Med talesyntese er det nemt at vedligeholde og ændre disse beskeder. Man undgår besværligt, tidskrævende og dyrt arbejde med optagelse og man er sikret mod at den givne person eller medarbejder ikke længere er til rådighed.

 

Dynamiske beskeder

Mange serviceinformationer tilbydes på grund af deres dynamiske karakter i dag kun i tekstform. Det kunne være vejrinformation, bank- og økonomioplysninger, lagerbeholdninger mm.

Med Sara er kvaliteten af talesyntese blevet så god, at erhvervslivet gerne vil tilbyde oplæsning af sådanne dynamiske informationer.

 

Branding

Talesyntesen tilbyder jer en ny mulighed for at styrke virksomhedens "brand". Ved at få udviklet jeres egen eksklusive stemme, hvis udtryksform og betoning passer til jeres virksomhed kan I tilbyde jeres personlige tilgang til kunderne. I kan bruge stemmen til at skabe genkendelse hos kunderne i jeres bestræbelser på at nå markedet.

 

Sara til personlig brug

 

Hvis man som blind, svagseende eller ordblind har brug for et kompenserende hjælpemiddel til oplæsning, så er Sara et godt alternativ.

 

Sara har en behagelig og næsten naturlig udtale og kan anvendes til oplæsning af tekstdokumenter, e-mails, hjemmesider mm.

 

Fordele:

 • Sara er først og fremmest behagelig at lytte til, fordi hun har en en naturlig og flydende måde at tale på.
 • Sara er velegnet som læsestøtte for svagtseende, blinde og ordblinde.
 • Oplæsning af dine dokumenter er en effektiv måde at læse korrektur på sine dokumenter. Øret snydes ikke lige så let som øjet.

Nøglefunktioner:
 • Du kan selv bestemme oplæsningshastighed, lydstyrke og toneleje
 • Du kan markere tekst der oplæses eller du kan selv starte/stoppe Sara
 • Du kan sætte Sara til at markere teksten efterhånden som den oplæses
 • Sara kan bruges i alle MS-Windows programmer

 

 

Sara kan købes fra vores  bestillingsside.

 

Prøv Sara her

Skriv din egen tekst og hør hvordan den lyder.

Klik og lyt

Sara har en udtryksfuld stemme og behagelig klang.

 

Klik  på billedet og hør!

Vidste du?

 • Sara læser busstoppesteder op i busser i København
 • Sara læser op i visse GPS fabrikater
 • Sara læser DMI's vejrudsigter og farvandsudsigter
 • Sara lægger stemme til NAO robotten
 • Sara læser op i Dictus, talegenkendelse