Dictus Erhverv

De rette IT værktøjer forbedrer den ansattes produktivitet betydeligt! Tænk blot tilbage på hvordan tekstbehandlingssystemer har udkonkurreret skrivemaskinen. Nu er vi kommet endnu et skridt videre, hvor talegenkendelse kan afløse tastaturet.

 

Tale-til-Tekst

 

Dictus er en ideel løsning for den enkelte medarbejder, som dagligt bruger meget tid på skriftlig dokumentation - uanset om det skyldes at vedkommende skriver meget eller skriver langsomt.

 

De fleste taler hurtigere end de skriver og selv dygtige tekstbehandlere kan få glæde af at diktere tekstdokumenter i stedet for at skrive med tastatur. Dictus kan som udgangspunkt forstå dagligdags sprog, men der er faciliteter til at tilføje alle de ord og fagudtryk, som er specielle for dit arbejde - fx juridisk, politisk, psykologisk, ......

 

For medarbejdere med varierende grad af ordblindhed vil Dictus være en hjælp og et bidrag til en effektivere og rarere arbejdsdag. Tal i mikrofonen og din tale kommer straks ind i Microsoft Word eller andre Microsoft programmer.

 

Dictus stiller dog et krav til dig om at lære at tale roligt med korrekt og tydelig udtale. For at maksimere genkendelsen skal du øve dette, og Dictus skal trænes til at genkende din stemme.

 

Dictus giver fuld aflastning fra tastatur

(Talekommandoer fungerer kun på Windows 7/8/10)

 

Hvis en medarbejder har museskader, begyndende museproblemer eller i øvrigt har brug for aflastning fra tastaturet, så kan man med Dictus styre computeren alene ved hjælp af stemmen.

 

Selv hvis man ikke skriver særlig meget, så er Dictus velegnet som erstatning for mus og tastatur. Med talekommandoer kan man:

 

  • navigere rundt på skærmen
  • åbne/lukke programmer
  • maksimere/minimere/lukke vinduer
  • klikke på knapper
  • scrolle op og ned på siden
  • bruge genvejstaster osv.

 

I stedet for lange beskrivelser af talestyring, har vi valgt at lave nogle videoer.
Se video af hvordan Dictus virker.

Derfor satser erhvervslivet på Dictus

Nu kan jeg lige så meget om end ikke mere end de kolleger, der ikke har et handicap! Nu kan jeg levere på lige fod med de andre kolleger.

Hanne Ulm

Vi har efterhånden opnået en genkendelsesprocent på 96-98% på Nyhederne kl. 19 på TV 2.

Pia Notlev, projektleder på TV2

Det er vildt imponerende.


Per Anker Hansen, vicedirektør i Folketinget