Om Dictus ApS

 

Dictus har mere end 15 års erfaring med udvikling og levering af tale-teknologiske IT løsninger. Vi er måske ikke den største leverandør i Danmark eller Skandinavien, men vi leverer løsninger til nogle af de største virksomheder indenfor deres brancher - heriblandt DR, TV 2, Folketinget, PostNord.

 

Vi vil være anerkendt for at være den virksomhed, der er bedst til at levere taleteknologiske ydelser og få dem til at virke til vores kunders tilfredshed. Vi vil være respekteret i vores omverden for kvaliteten af vores ydelser, vores kundepleje samt vores høje faglige niveau.

 

Det gør vi ved at værne om vores eksisterende kunder, sørge for at de får store fordele af at bruge vores løsninger og dermed udvikle vores samarbejder. Vi sørger for at være tætte på vores kunder og deres forretning, som rådgiver og leverandør. Sidst men ikke mindst afstemmer vi forventninger med kunderne og arbejder benhårdt på at levere kvalitetsløsninger.

 

Vi samarbejder med flere af de førende teknologileverandører, heriblandt Nuance.

 

 

 

 

Hvorfor Dictus ApS?

1

Dictus ApS er et spin-off firma af Prolog Development Center, som har mere end 15 års erfaring med taleteknologi.

2

Vi benytter både standardsystemer og egenudviklet talegenkendelse, så vi kan levere løsninger, der er optimeret til dit fagsprog!

3

Dictus har højtuddannede software- og sprogkompetencer, som sikrer at løsninger implementeres til kundernes tilfredshed.

 

Kontakt Dictus

Dictus ApS
Adresse: H. J. Holst Vej 3-5C, 2605 Brøndby
CVR: 34727791
Telefonnr.: +45 3636 0002
Mail: info@dictus.dk

 

 

Privatlivspolitik
Cookiepolitik