Om Dictus ApS

Dictus har mere end 10 års erfaringer med udvikling og levering af tale-teknologiske IT løsninger. Vi er måske ikke den største leverandør i Danmark eller Skandinavien, men vi leverer løsninger til nogle af de største virksomheder indenfor deres brancher - heriblandt DR, TV 2, Folketinget, Deloitte, Movia.

 

Vi vil være anerkendt for at være den virksomhed, der er bedst til at levere taleteknologiske ydelser og få dem til at virke til vores kunders tilfredshed. Vi vil være respekteret i vores omverden for kvaliteten af vores ydelser, vores kundepleje samt vores høje faglige niveau.

 

Det gør vi ved at værne om vores eksisterende kunder, sørge for at de får store fordele af at bruge vores løsninger og dermed udvikle vores samarbejder. Vi sørger for at være tætte på vores kunder og deres forretning, som rådgiver og leverandør. Sidst men ikke mindst afstemmer vi forventninger med kunderne og arbejder benhårdt på at levere kvalitetsløsninger.

 

Vi samarbejder med flere af de førende teknologileverandører, heriblandt Nuance. Afhængig af behovet kan vi levere forskellige løsninger baseret på:

 • Nuance SpeechMagic talegenkender: PC Stand-alone, Client/Server, Web-service, Mobile løsninger på tablet og smartphones.
 • Nuance Dragon i skyen: Mobil talegenkendelse og talesyntese.
 • Nuance Vocalizer: Tekst-til-tale løsninger med oplæsning på PC, smartphones, hjemmesider, telefoni, radio, informationsstandere mv.

   

   

  Privatlivspolitik

  Cookiepolitik

   

  Hvorfor Dictus ApS?

  1

  Dictus ApS. er et spin-off firma af Prolog Development Center, som har mere end 10 års erfaring med taleteknologi.

  2

  Dictus baserer sine løsninger på velrenommerede og gennemtestede teknologier.

  3

  Dictus har højtuddannede software- og sprogkompetencer, som sikrer at løsninger implementeres til kundernes tilfredshed.

   

  Kontakt Dictus

  Dictus ApS
  Adresse: H. J. Holst Vej 3-5C, 2605 Brøndby
  CVR: 34727791
  Telefonnr.: +45 3636 0002
  Mail: info@dictus.dk