Sara SAPI-stemme

Erhverv og privat

 

Sara er en behagelig oplæsningsstemme, der kan bruges af virksomheder, der ønsker en syntesestemme i forbindelse med information, branding, telefonløsninger, mm. Derudover kan Sarastemmen bruges til Dictus ekkofunktion hvor hun gentager det, der bliver skrevet med Dictus, og ”hun” kan bruges som en ekstra stemme til oplæsningsprogrammer.

 

Sara SAPI i erhvervsløsninger

 

Dynamiske beskeder

Mange serviceinformationer tilbydes på grund af deres dynamiske karakter i dag kun i tekstform. Det kunne være vejrinformation, bank- og økonomioplysninger, lagerbeholdninger mm.

Med Sara er kvaliteten af talesyntese blevet så god, at erhvervslivet gerne vil tilbyde oplæsning af sådanne dynamiske informationer.

 

Branding

Talesyntesen tilbyder jer en ny mulighed for at styrke virksomhedens "brand". Ved at få udviklet jeres egen eksklusive stemme, hvis udtryksform og betoning passer til jeres virksomhed kan I tilbyde jeres personlige tilgang til kunderne. I kan bruge stemmen til at skabe genkendelse hos kunderne i jeres bestræbelser på at nå markedet.

 

Nem vedligeholdelse af telefonbeskeder

De fleste virksomheder har diverse forudindtalte beskeder som en del af deres telefoni. Med talesyntese er det nemt at vedligeholde og ændre disse beskeder. Man undgår besværligt, tidskrævende og dyrt arbejde med optagelse og man er si

kret mod at den givne person eller medarbejder ikke længere er til rådighed.

 

 

Sara SAPI til privat brug.

 

Sara SAPI kan bruges af alle, der ønsker at benytte ekkofunktionen I Dictus. Med ekkofunktionen kan man løbende få gentaget det, der dikteres, hvilket er en stor hjælp for svagtseende, blinde eller ordblinde, der ikke kan tjekke med øjnene, hvad der bliver skrevet på skærmen. Derudover kan Sara SAPI bruges som ekstra stemme til oplæsningsprogrammer, hvor hun giver en behagelig oplæsning med betoning og udtale, der er tæt på naturlig.

 

Sara SAPI kan købes fra vores  bestillingsside.

 

Vidste du?

  • Sara læser busstoppesteder op i busser i København
  • Sara læser op i visse GPS fabrikater
  • Sara læser DMI's vejrudsigter og farvandsudsigter
  • Sara lægger stemme til NAO robotten
  • Sara læser op i Dictus, talegenkendelse