Tale-til-tekst

Tale-til-tekst-programmer gør skrivearbejdet både hurtigere og nemmere!
Vi tilbyder to standardprogrammer:


 • Dictus SUN: Den nye og nok bedste danske talegenkender
 • Dictus (PC): Offline talegenkender med talestyring af Windows, kombineret med dikterings-talegenkendelse  Dictus SUN


  Med støtte fra Innovationsfonden har vi udviklet den nok bedste danske talegenkender til dato. Med de nyeste AI-teknikker og Open Source har vi udviklet en enestående god dansk talegenkender. Du kan tale tekst direkte ind i Windows-programmer, eller tale tekst ind i en browser-applikation på en Mac, Chromebook eller tablet.

  Fordelene ved Dictus SUN:

 • Fremtidssikring: Vi videreudvikler løbende software, sprogkomponenter, integrationer, specialtilpasninger m.m., så du altid er sikret den bedste tale-til-tekst
 • Fagordbøger: Som den eneste danske leverandør af talegenkendelse udvikler Dictus specifikke ordbøger til dit fagområde på blot få uger
 • Abonnementsbetaling: Dictus SUN sælges primært efter en abonnementsmodel, hvor prisen afgøres ud fra antal brugere og tidsperiodens længde


  Bestil Dictus SUN  Dictus (PC)


  Dictus (PC) kan både bruges til at skrive tekster med stemmegenkendelse i Windowsprogrammer og til at talestyre selve computeren. Dictus (PC) opdateres fortsat i forhold til Windows, men software og ordbog forbliver som nu. Mange tusinde danskere har stor nytte af Dictus (PC) til skrivning såvel som stemmestyring.

  Fordelene ved Dictus (PC):

 • Offline: Programmet installeres på din computer og kræver ikke internetforbindelse
 • Talestyring: Det er muligt at talestyre en Windowscomputer fuldstændig med danske talekommandoer
 • Engangskøb: En licens til Dictus (PC) giver tidsubegrænset brugsret til softwaren på det antal computere, du har købt licenser til (privat eller erhvervsbrug).

  Læs mere om Dictus (PC) her


  Køb Dictus (PC)

  Fakta om Dictus SUN


  Dictus Sun er den nok bedste danske talegenkender på markedet til dato.


  Kom i gang med det samme. Dictus SUN kræver ingen tilpasning til din stemme: Med AI-teknologi tilpasser genkenderen sig automatisk til din stemme og udtale – efter blot få sekunders brug.


  Dictus SUN er et dansk alternativ til de amerikanske techgiganters talegenkendelsesmonopoler.


  Dictus kan garantere, at dine data ikke bliver brugt til andet end talegenkendelse. Vi sælger ikke dine data til salg, markedsføring eller personprofilering.


  Vi bruger de nyeste maskinlæringsmetoder inden for AI til at opnå den bedst mulige genkendelse i Dictus SUN.


  Vi træner vores modeller med dybe neurale netværk (DNN) og meget store datamængder, så vi automatisk kan genkende udtalevarianter som dialekter, køn m.m.


  Dictus SUN er udviklet af firmaet Dictus ApS i samarbejde med et stort antal partnere og organisationer som Dansk Sprognævn, Dansk Sprog- og Litteraturselskab og med støtte fra Innovationsfonden.